Sök efter:
Webbplats eller social profil?

I sociala nätverk agerar din identitet och dina kontakter sinsemellan. Ett webbplats med egen domän eller ett annons plats är öppen för alla. Den skillnad utgör resultaten, ifall de produkter, idéer eller service du vill informera om kommer fram till alla, eller enbart till medlemmar i de sociala nätverk.

Sökmotorer skapar indexinnehåll

Sociala nätverk som Facebook är roliga att dela synpunkter och lustigheter med kompisar och kompisars kompisar. Ifall du ska sälja hembakade bullar till grannar och vänner, är det rätt bra att ha en Facebook, Instagram och annat social nätverks kontot. Men, vill du att din verksamhets adress, din telefon och dina produkters katalog ska synas till alla, bör du satsa på både och; alltså skapa en profil i sociala nätverk och ta fram en webbplats med egen domän, mail och anpassad information som kan hanteras av sökmotorer.

Vill du ha hjälp med alla dessa kontot eller att jag skapar dem åt dig? Tveka inte. Maila mig

Hej, jag heter Frank…

Egentligen är det en förkortning av Francisco som blir lätt komplicerad att uttala.

Jag är en webbutvecklare med ett ganska långvarigt erfarenhet och ett flertal webbprojekt i ryggen.

Vill du ha en komplett webbsupport med webbsida, sociala appar, mobil app, domän. email, webbserver och skapande av marknadsföring kampanjer samt support tillgängligt 24/7-365?

Du har hittat rätt.

Svara till frank@webmedialab.com eller ring till +46 8 519 70 263 och låt mig ta hand om alla dessa besvär för dig.

Tvekar? Det blir alltid 25% billigare än alla andra i Sverige.

Hej! Hello! ¡Hola!

Tack för att du ger dig tid att läsa detta. Som du ser, hälsar vi dig på flera olika språk. Ju, vi arbetar med kunder lite varstans i Spanien, Santiago de Chile, Stockholm, Göteborg och Nya Zealand (Autearoa). Internet är ju gränslös och de senaste utveckling har bevisat det klockrent; du kan prata med barn som vandrar i Sydamerika, eller gamla kompisar som flyttade till Auckland sen 90 talet. Allt kommer att bli digitaliserat och du behöver bara en mobil och en uppkoppling mot nätet för att kontakta dina närmaste eller göra nya bekantskap. Nätet kan agera kompis, affärsplats, marknad, partnerskapare eller morgontidning, bibliotek, bio, lekplats och vad du helst vill… närmast kommer den att bli din husläkare eller din personliga radgivare.

Det är kanske lite väl i taget med nätets utveckling, men faktum är att numera kan man sällan bli utan den.

Därför är vi alltid online och fr a vi som har gjort nätet som en arbetsplats och ett sätt att leva. Vi är här online bara en click i avstånd från dig