Hej! Hello! ¡Hola!

Tack för att du ger dig tid att läsa detta. Som du ser, hälsar vi dig på flera olika språk. Ju, vi arbetar med kunder lite varstans i Spanien, Santiago de Chile, Stockholm, Göteborg och Nya Zealand (Autearoa). Internet är ju gränslös och de senaste utveckling har bevisat det klockrent; du kan prata med barn som vandrar i Sydamerika, eller gamla kompisar som flyttade till Auckland sen 90 talet. Allt kommer att bli digitaliserat och du behöver bara en mobil och en uppkoppling mot nätet för att kontakta dina närmaste eller göra nya bekantskap. Nätet kan agera kompis, affärsplats, marknad, partnerskapare eller morgontidning, bibliotek, bio, lekplats och vad du helst vill… närmast kommer den att bli din husläkare eller din personliga radgivare.

Det är kanske lite väl i taget med nätets utveckling, men faktum är att numera kan man sällan bli utan den.

Därför är vi alltid online och fr a vi som har gjort nätet som en arbetsplats och ett sätt att leva. Vi är här online bara en click i avstånd från dig