En landningssida är ett måste för sökmotorer.

Framförallt om man vill bli kontaktad och få kontakt med andra.

Om du har en verksamhet, vare sig det är privat, institutionellt, föreningsaktiviteten eller ekonomiskt och vill bli kontaktad, bör du ha en landningssida. En sådan sida är inget annat än ett internet faktarutan avsedd och konfigurerat för sökmotorer.

Numera använder folket Internet för att umgås informeras och få uppgifter och diverse data. För att göra det, söker de, frågar sin mobil, skriver i ett fält i Bing, Yahoo eller Google det dom vill veta om. Är inte din data korrekt angivet i din socialnätverks profil, har du inget landningssida. Din privat eller allmänt information data har angivits av Ratsit Eniro eller andra som gör sig vettiga pa dina uppgifter, är det inte säkert att du kommer fram till andra, eller hittas med de uppgifter som just intresserar dig att andra ska få veta om dig.

Få i Internet din egen domän, egen landningssida och hantera dina egna uppgifter själv närhelst du vill, låt inte andra göra det utan din medgivande. Kontakta mig så hjälper jag dig med det snarast.

Dags att bli erkänd.